کتاب در مکتب مصطفی
پیشنهاد ویژه

کتاب در مکتب مصطفی

الگوی تربیت نیروی انسانی در تشکل‌های مردمی- شهیدمصطفی صدرزاده

از {{model.count}}
  • کتاب
  • 8,000 تومان
    6,400 تومان
    20%
    تخفیف
    محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
    تعداد
    نوع
    • {{value}}
    مقایسه
    کمی صبر کنید...
    • نویسنده جمال یزدانی و محمد مهدی رحیمی
    • ناشر راه یار
    • تعداد صفحات 104 ص
    • نوع جلد رقعی
    • وزن 148 گرم
    • مناسب برای نوجوان - جوان- بزرگسال

    توضیحات اجمالی

    تا امروز، چند عنوان کتاب درباره شهیدمصطفی صدرزاده به رشته تحریر درآمده که عمدتاً روایت زندگی و خاطراتی از این شهید مدافع حرم است. کتاب «در مکتب مصطفی» قصد دارد شهید صدرزاده را به عنوان الگوی تربیت نیروی انسانی در تشکل‌های مردمی معرفی کند و به همین جهت، آن را می‌توان جزو اولین آثار مکتوب در حوزه شهدای مدافع حرم دانست که با نگاه تربیتی و علمی به سراغ این شهدا رفته است. این کتاب اعتراضی است به سانسور مدافعان حرم در جامعه علمی؛ چرا که جامعه علمی بعضاً تجربیات زیسته خودمان را سانسور می‌کند. صدرزاده متولد ۱۳۶۵ است، او از سن ۱۳سالگی در پایگاه بسیج مسئولیت و فعالیت‌های مختلف در کار تربیتی داشته است. صدرزاده که از سال ۱۳۹۲ برای مقابله با گروه‌های تروریستی تکفیری به سوریه می‌رود و فرماندهی گردان عمار از لشکر فاطمیون در سوریه را بر دوش می‌گیرد، آبان سال ۱۳۹۴ در شهر حلب به مقام شهادت نائل می‌آید.

    پیامبر صلی الله علیه و آله وقتی به مدینه وارد شد مسجدی بنا کرد. مسجد شد مرکز مکتب مصطفی صلی الله علیه و آله. پیامبر با مردم در مسجد روبرو بود و آن ها را رهبری می کرد. وقتش را در مسجد می گذراند. زندگی اش وقف کار با مردم با محوریت مسجد بود.
    1400 سال بعد در مکتب روح الله که خود پرورش یافته مکتب مصطفی صلی الله علیه و آله بود، دوباره مسجد را فعال و آن ها را سنگر اعلام کرد. نیروهایش را به مساجد فراخوان کرد: مسجد در اسلام و در صدر اسلام همیشه مرکز جنبش و حرکت های اسلامی بوده، از مسجد تبلیغات اسلامی شروع می شده است و از مسجد حرکت قوای اسلامی برای سرکوبی کفار و وارد کردن آنها در [ زیر ] بیرق اسلام بوده است. همیشه در صدر اسلام بوده است مسجد مرکز حرکات و مرکز جنبش ها بوده است. شما که از اهالی مسجد و از علمای مساجد هستید باید پیروی از پیغمبر اسلام و اصحاب آن سرور کنید ...
    حالا سربازان روح الله در مساجد خود صاحب مکتب شده اند. کارهای روی زمین مانده نظام را روی دوش می گیرند و گمنامانه و در غربت نهضت خمینی را به پیش می برند. نمونه آخرینش مکتب مصطفی صدرزاده در مسجد امیرالمومنین علیه السلام است.
    مکتب مصطفی در مسجدش نمونه کوچکی از مکتب حضرت مصطفی صلی الله علیه و آله در مسجد النبی است. مصطفی زندگی اش وقف مسجد و کار با مردم بود. از کار عملی گرفته تا کار امنیتی در محله اش و در آخر تربیت و اعزام نیرو برای مبارزه با لشکر اسلام آمریکایی! در این مسیر خود جلودار و در خط مقدم است. مکتب مصطفی در میانه میدان تقابل جبهه حق و باطل است نه صرفا در داخل مرزها که اکنون در پشت مرزهای اسرائیل هماورد می طلبد. مکتب مصطفی صلی الله علیه و آله زنده و پویا به پیش می رود تا پرچم " لا اله الا الله " بر قلل رفیع کرامت و بزرگواری به اهتزاز در آید.
    یکی از روش های تثبیت نیروی انسانی صدرزاده استفاده از ظرفیت های مغفول انسانی و مکانی بود که در زیر به نمونه ای اشاره می کنیم :
    ظرفیت انسانی :
    " در محله ملت یک خانه ای تک واحدی را برای پایگاه بسیج اجاره کرده بود و هیئت را هم که قبل از آن در سوله و خانه بچه ها برگزار می شد به آن خانه برد. سقف آن را مشما کرد و در محرم هر شب شام می داد. برای تهیه این شام ها مثلا به مادر من می گفت: چهارده تا تو درست کن؛ به مادر خودش می گفت چهارده تا تو درست کن. هر خانه که چهارده تا غذا درست می کردند شام هیئت تامین می شد. موقع پخش غذا می دیدیم غذاهای مختلفی جمع شده مثلا چهارده تا قرمه، چهارده تا قیمه، چهارده تا مرغ و ... .

    نویسنده
    جمال یزدانی و محمد مهدی رحیمی
    ناشر
    راه یار
    تعداد صفحات
    104 ص
    نوع جلد
    رقعی
    وزن
    148 گرم
    مناسب
    برای نوجوان - جوان- بزرگسال

    دیدگاه خود را بنویسید

    • {{value}}
    این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
    دیدگاه خود را بنویسید.
    کمی صبر کنید...