کتاب سواد بصری اثر جودیت وایلد و ریچارد وایلد نشر آبان
پیشنهاد ویژه

کتاب سواد بصری اثر جودیت وایلد و ریچارد وایلد نشر آبان

طراحی، نقاشی و گرافیک

از {{model.count}}
  • کتاب
  • پژوهش
  • 140,000 تومان
    90,000 تومان
    36%
    تخفیف
    محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
    تعداد
    نوع
    • {{value}}
    مقایسه
    کمی صبر کنید...
    • نویسنده جودیت وایلد، ریچارد وایلد
    • مترجم ناز مریم شیخها
    • ناشر آبان
    • تعداد صفحه ۱۹۴
    • قطع وزیری
    • نوع جلد شومیز
    • شابک ۹۷۸۹۶۴۸۹۱۳۶۱۳

    توضیحات اجمالی

    برای اکثر مردم، دانستن قوانین ارتباطات بصری تاثیر گذار یک اشتیاق شخصی است. در میان کنجکاوی‌ها و سر درگمی‌ها، این حقیقت وجود دارد که مفاهیم ارتباطات بصری را نمی‌توان به صورت مستقیم آموزش داد. البته، آموزش ابزار و روش‌های مختلف احتیاج به دسترسی مستقیم به آموزش دارد، ولی دانش تجربی کمی وجود دارد که بتواند یک رویکرد مفهومی کلی به ارتباطات بصری بدهد. از این رو، خلق سازگار با تجربیات شخصی و کشفیات فردی دانشجو برای این دانش، ضروری است.

    "كتاب حاضر در قالب سه فصل سامان یافته است" .فصل نخست به مباحث نظری و شناخت دیدگاه‌های نشانه‌شناسی در مورد تحلیل تصویر اختصاص دارد . عمده مطالب این فصل ترجمه‌ی بخشی از كتاب "مقدمه‌ای بر تحلیل تصویر " نوشته "مارتین ژولی "استاد دانشگاه بوردو فرانسه است" . ژولی "در این بخش، با استفاده از روش‌های پیشنهادی "پیرس"، به تحلیل پیام‌های تصویری ثابت مانند تابلو نقاشی، عكاسی، و پوستر پرداخته است. ژولی پیش از این تحلیل به تاویل دیدگاه "پیرس "در مورد تصویر اشاره كرده و چنین نتیجه گرفته است. بررسی پژوهش تصویر، در گردش میان شباهت، نشان و قرارداد است، یعنی گردش تصویر میان شمایل، نمایه و نماد متصور می‌شود. ژولی آن‌گاه اظهار می‌دارد كه با این دیدگاه به كمك نظریه‌ی نشانه شناسی نه تنها پیچیدگی معناهای تصویر را درك می‌كنیم، بلكه به نیروی قوی ارتباط برقرار كردن تصویر نیز پی می‌بریم .فصل دوم كتاب حاضر به وجوه كاربردی روش‌های نشانه شناسی تصویر اختصاص یافته است. این فصل نیز برداشتی از محتوای كتاب آرم نگاشته هایل برون استاد دانشگاه سوربن است. "برون "به گونه‌ای كاربردی نظریه نشانه شناسی را توصیف كرده است. وی نیز به اعتبار تعریف پیرس از نشانه (نشانه چیزی است كه تحت مناسبات یا عناوینی چند، جای چیزی دیگر را در ذهن انسان می‌گیرد) آرم را یك نشانه منظور داشته است و با استفاده از روش‌های پیشنهادی پیرس، به دسته‌بندی آرم و گونه‌های متفاوت آن رسیده است."در دو فصل نخست و دوم سعی شده كه خواننده با نظریه‌های نشانه شناسی تصویر آشنا شود. در فصل سوم كتاب، گزارشی از پژوهش كه درباره آرم‌های رسمی دولتی ایران صورت گرفته، عرضه شده است. هدف از این پژوهش آن بود كه از طریق نوعی دسته‌بندی، تا حد امكان گونه‌های متفاوت آرم‌هاـ از نظر ویژگی‌های خاص عناصر تصویری و كاركردهای گوناگون آنها ـ شناسایی و خصوصیات و ماهیت تصویری آنها مشخص گردد. بخش سوم عمدتا شامل تصاویر آرم‌های مختلف سازمان‌های دولتی است.

    نویسنده
    جودیت وایلد، ریچارد وایلد
    مترجم
    ناز مریم شیخها
    ناشر
    آبان
    تعداد صفحه
    ۱۹۴
    قطع
    وزیری
    نوع جلد
    شومیز
    شابک
    ۹۷۸۹۶۴۸۹۱۳۶۱۳

    دیدگاه خود را بنویسید

    • {{value}}
    این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
    دیدگاه خود را بنویسید.
    کمی صبر کنید...