کتاب سومین پرچمدار

زندگینامه شهید سید مجتبی نواب صفوی

از {{model.count}}
  • کتاب
  • داستان و رمان
  • 16,000 تومان
    محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
    تعداد
    نوع
    • {{value}}
    مقایسه
    کمی صبر کنید...
    • نویسنده داود سالک
    • تعداد صفحات 224
    • ناشر سوره مهر
    • قطع و نوع جلد رقعی (شومیز)
    • مجموعه مفاخر ملی مذهبی جلد 19
    • شابک 9789645064202

    توضیحات اجمالی

    بیست و یک ساله است، با چشم هایی درخشان و صدایی قاطع که وقتی از ایستادن در برابر دشمن دین خدا حرف می زند، همه نگاه ها به سویش برمی گردند.

    کتاب سومین پرچمدار (زندگی نامه داستانی شهید نواب صفوی) اثر داود سالک انتشارات سوره مهر

    ‌بیست و یک ساله است، با چشم هایی درخشان و صدایی قاطع که وقتی از ایستادن در برابر دشمن دین خدا حرف می زند، همه نگاه ها به سویش برمی گردند. داستان زندگی سیدمجتبی نواب صفوی، با غلیان احساسات مذهبی و دینی اش در برابر کتاب های کسروی آغاز می شود که در این راستا این جوان مبارز از علما دست خطی مبنی بر مهدورالدم بودن نویسنده می گیرد. پول تپانچه را هم سیدمحمدحسن طالقانی به او می دهد. این ها همه مربوط به زمانی است که نواب بعد از جدل ها و بحث های فراوان از اصلاح پذیر بودن کسروی ناامید شده است.

    ترور احمد کسروی توسط فداییان اسلام، اولین نقطه مبارزات این گروه را در کتاب شکل می دهد. موقعیتی زیبا و داستانی که در بخش دیگری از ماجرا، نمایانگر تلاش حکومت پهلوی برای نشان دادن شمایلی مذهبی از خود نیز هست. داوود سالک، در روایت زندگی پرفراز و نشیب این قهرمان، اگرچه با رویدادهای فراوان و مبارزات وسیعی روبرو بوده، اما به خوبی از عهده روایت داستانی مهم ترین بخش های زندگی آن شهید با ذکر جزئیات برآمده است. اعدام انقلابی هژیر توسط فداییان اسلام و تلاش آن ها برای راه یافتن نمایندگان خود و جبهه ملی به مجلس با رهبری آیت الله کاشانی، از بخش های خواندنی و جذاب کتاب است.

    تظاهرات علیه رژیم صهیونیستی و دفاع از ملت فلسطین، تألیف کتابی تحت عنوان «جامعه و حکومت اسلامی» توسط فداییان اسلام به صورت زیرزمینی، پیشنهادهای شاه به نواب برای کنترل و به دام انداختن او، ماجرای ملی شدن صنعت نفت، اعدام انقلابی هژیر و رزم آرا، اختلاف میان فداییان اسلام و مصدق و سرانجام کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ از دیگر ماجراهای خواندنی است که داوود سالک در کتاب «سومین پرچمدار» به آن ها پرداخته است. اما داستان زندگی نواب و یارانش، با در هم آمیختن صدای تیرهایی که بر قلبشان فرود می آمد و صدای اذانی که بی لرزش از حلقومشان خارج می شد، در یکی از روزهای تیرماه ۱۳۳۴، به پایان می رسد. نویسنده در انتهای داستان و در فصلی تکان دهنده، به ماجرای انتقال جسد آن شهید به قم پرداخته است.

    نویسنده
    داود سالک
    تعداد صفحات
    224
    ناشر
    سوره مهر
    قطع و نوع جلد
    رقعی (شومیز)
    مجموعه
    مفاخر ملی مذهبی جلد 19
    شابک
    9789645064202

    دیدگاه خود را بنویسید

    • {{value}}
    این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
    دیدگاه خود را بنویسید.
    کمی صبر کنید...